VIKTIG INFORMATION!

Garbergs Mattsson Media
har bytt namn till
The Brand Studio STHLM.

Välkommen till www.thebrandstudio.se 

Storbildsformat, offset och digitalt - vi trycker allt!

Trycksaker, kuvert med tryck, postitblock, stickynotes, grafisk manual, grafisk profil

En lösning för alla!

I nära sammarbete med vårt tryckeri producerar vi alla slags trycksaker. (Bokstavligen! Vårt kontor ligger i ett tryckeri.)
Med ett brett kontaktnät och många samarbetspartners ombesörjer vi det mesta inom grafisk produktion. Flygblad, affischer, prislistor, visitkort, presenkort - listan kan göras lång. Vi har allt för din verksamhet!

Har du en idé om hur din trycksak ska se ut men inte har tid eller rätt redskap för att förverkliga den? Vi hjälper dig! Och även om du redan har kontakt med ett tryckeri så kan vi hjälpa dig med endast framtagning och formgivning av tryckoriginal.

Flygblad, flyers, affischer, reklamblad, trycksaker, layout, formgivning

billig rollup, banderoll, vepor, storbild, expo, mässa, event

 

 

Idétorka?

Har du ingen aning om vad du vill ha? Vi hjälper dig med layout, text och fotografering - allt från ett enkelt visitkort till mer komplexa produktkataloger. Vi har stor erfarenhet från väldigt varierande verksamheter - vi hjälper dig att hitta rätt!

Vi tar ansvar hela vägen!

För ett bra slutresultat behövs ett noggrant förarbete och för det krävs ett gott samarbete. Vi arbetar med flera av Sveriges bästa och mest prisvärda leverantörer och producenter av reklamprodukter och trycksaker, som vi valt ut med omsorg. För oss är det minst lika viktigt att vi har ett gott samarbete med både våra leverantörer soch kunder. Personlig kontakt är alltså A och O. Vi vill att du ska bli nöjd och därför hjälper vi dig hela vägen - från idé till färdig produkt.

Välkommen till oss!

Kontakta oss