VIKTIG INFORMATION!

Garbergs Mattsson Media
har bytt namn till
The Brand Studio STHLM.

Välkommen till www.thebrandstudio.se 

Profilkläder skapar sammanhållning

arbetskläder, profilkläder, profilreklam, företagskläder, yrkeskläder, reklam t-shirt, logomössor

Rätt produkt för din verksamhet.

Vi samarbetar med Sveriges mest prisvärda leverantörer av tryckta profilkläder och produkter, och kan erbjuda allt från tryckta pennor till jackor för alla slags företag. Syftet med profilering är att utmärka och synliggöra ditt företag i en positiv bemärkelse, och därmed skapa en ökad medvetenhet om de värden och kvaliteter ditt företag representerar.

Profilkläder - Bun Meat Bun

För väletablerade företag världen över är profilkläder och artiklar en viktig del av marknadsföringen och kommunikationen. 

Många använder profilkläderna för att skapa gemenskap. Det handlar ofta om att skapa en enhetlig profil och genom att ge dina anställda uppskattade profilkläder kan ni bygga starka team med kläder som skapar en känsla av samhörighet.

När du väljer profilkläder till ditt företag bör du också tänka på att ert varumärke förknippas med de produkter du väljer. Om ditt företags har ett varumärke som ska andas kvalitet bör även produkten som du väljer göra det.

Att tänka på inför köp av profilkläder:

  • Vad ska kläderna användas till?
  • Vilka krav har du på funktion, fickor, färger osv?
  • Var på plagget vill du ha din logotyp?
  • Hur många plagg behöver du?
  • Vilka storlekar behöver du?

» Se våra produktkataloger här!

Med en rätt avvägt profilering så blir ditt nästa inköp av profilkläder en bra investering och inte bara en nödvändig kostnad.


Profilkläder kan ha olika funktioner. Det kan vara rena arbetskläder, profilerade fritidskläder till anställda och kunder eller en snygg reklamplats. Profilkläder kan också vara plagg som mer tillfälligt skall användas vid event och aktiviteter. 

Vi erbjuder bra kläder och produkter för olika situationer och i olika prisklasser. Vi har erfarenhet av många olika märkmetoder och kan alltid erbjuda rätt profilplagg för ditt användningsområde. 

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för din verksamhet!