VIKTIG INFORMATION!

Garbergs Mattsson Media
har bytt namn till
The Brand Studio STHLM.

Välkommen till www.thebrandstudio.se 

Profilkläder skapar sammanhållning

arbetskläder, profilkläder, profilreklam, företagskläder, yrkeskläder, reklam t-shirt, logomössor

Rätt produkt för din verksamhet.

Vi samarbetar med Sveriges mest prisvärda leverantörer av tryckta profilkläder och produkter, och kan erbjuda allt från tryckta pennor till jackor för alla slags företag. Syftet med profilering är att utmärka och synliggöra ditt företag i en positiv bemärkelse, och därmed skapa en ökad medvetenhet om de värden och kvaliteter ditt företag representerar.

Profilkläder - Bun Meat Bun

För väletablerade företag världen över är profilkläder och artiklar en viktig del av marknadsföringen och kommunikationen. 

Många använder profilkläderna för att skapa gemenskap. Det handlar ofta om att skapa en enhetlig profil och genom att ge dina anställda uppskattade profilkläder kan ni bygga starka team med kläder som skapar en känsla av samhörighet.

När du väljer profilkläder till ditt företag bör du också tänka på att ert varumärke förknippas med de produkter du väljer. Om ditt företags har ett varumärke som ska andas kvalitet bör även produkten som du väljer göra det.

Att tänka på inför köp av profilkläder:

  • Vad ska kläderna användas till?
  • Vilka krav har du på funktion, fickor, färger osv?
  • Var på plagget vill du ha din logotyp?
  • Hur många plagg behöver du?
  • Vilka storlekar behöver du?

» Se våra produktkataloger här!

Med en rätt avvägt profilering så blir ditt nästa inköp av profilkläder en bra investering och inte bara en nödvändig kostnad.


Profilkläder kan ha olika funktioner. Det kan vara rena arbetskläder, profilerade fritidskläder till anställda och kunder eller en snygg reklamplats. Profilkläder kan också vara plagg som mer tillfälligt skall användas vid event och aktiviteter. 

Vi erbjuder bra kläder och produkter för olika situationer och i olika prisklasser. Vi har erfarenhet av många olika märkmetoder och kan alltid erbjuda rätt profilplagg för ditt användningsområde. 

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för din verksamhet!

Giveaways med mervärde

_DSC6758_3

Länge leve ditt varumärke genom en positiv snackis.

Varje dag tar en genomsnittlig person emot tusentals budskap via olika mediekanaler. För att klara av att sålla det som är intressant stänger medvetandet av ca 95% av bruset. Om du istället placerar ditt varumärke på produkter som dyker upp i helt andra sammanhang – på fritiden, en isig morgon eller vid fikapausen – får du en helt annan effekt. Då sjunker det in, växer och blir kanske rent av en snackis. I garanterat positiva ordalag. Se några av våra produktkataloger här »

plastskrapor

 

 

Prisvärd exponering.

Visste du att du kan trycka valfritt budskap på 90.000 isskrapor för samma kostnad som en helsida i Aftonbladet. Isskrapan räddar sedan många isiga morgnar under flera år medan tidningen slängs efter en dag.

Vilket ger mest?

Lilla profilskolan

Det gäller att veta hur man ska applicera
sin företagslogotyp på produkter.

Ibland är det inte självklart vilken typ av förädling som ska göras. Här följer en liten ”profilskola” på några av de mest använda förädlingsmetoderna.

LASERGRAVYR

Lasergravyr är en märkningsmetod som passar sig bäst på produkter i metall. Märkningen uppfattas som ”ton-i-ton” vilket ger ett sobert intryck. Denna märkning kan även numera göras på kläder genom en mycket unik lösning.


DOMING

Som ett klistermärke med en yta av plast som ger märkningen en 3D effekt. Applicering sker bäst på ytor som är plana och i hårdare material som metall, plast o dyl.


SCREENTRYCK

Screentryck är en tryckteknik som används utifrån schabloner. Färgen pressas genom en fiberduk för att ge produkten bästa märkning. Screentryck är den vanligaste tryckformen när det gäller textila material och produkter.


TRANSFER

Transfertryck är i princip detsamma som screentryck, fast att man trycker på speciella ark som sedan appliceras på plaggen genom en press. Det kan röra sig om produkter som är svårare att trycka p g a kvalitet eller appliceringsyta. Vi lagerhåller transfermärken till en rad kunder och har egen påvärmningsproduktion. Snabb, smidigt, enkelt. 


SUBLIMERING

En spännande tryckmetod som utgår från vita produkter där exempelvis bilder kan tryckas i fullfärg. Här sätter egentligen bara fantasin gränser.


BRODYR

Brodyr är lämpligast på profilkläder, handdukar och i viss mån på väskor. Brodyren appliceras genom att logon vävs/sys direkt på produkten. Ser ofta ex- klusivt ut men har också sina begränsningar i form av toningar och skiftningar i logotyper.


TAMPOTRYCK

Tampotryck är metoden som fungerar bäst och snyggast på give aways, exem- pelvis pennor, nyckelringar och andra små produkter.


VÄVDA MÄRKEN

Vävda märken kan formas i princip hur som helst. De laserskärs för att få sina unika former och vävs utifrån en varp med färger. Vävda märken går att få med både värme- och självhäftande baksida.

Kontakta oss  

 


 

Kataloger 2015

Kläder

cottover_2016_katalog  Clique2016FRUIT2016SouthWest  

Texet  Craft On Stock  Headwear  J Harvest & Frost  

fredrikssons

Hantverkar-/Restaurangkläder

PROJOB  Robustor  Kramtex

Företagsgåvor

Roswi  MerxTeam  D&J2016  Carlo  

xindao katalog  avenue  Orresfors  KostaBoda

black hill

Giveaways

Toppoint  Plastprint2016  ZEBRO  bullet  

WS-1  WS-2  WS-3  

Godis

Bregmos  Tipe

Elektronik

USB  d-vice  Ctwo

Övrigt

Quickbutton  IngliSweden

 

get_adobe_reader

Vissa av våra leverantörers kataloger presenteras som
pdf-filer och kräver gratisprogrammet Acrobat Reader.