VIKTIG INFORMATION!

Garbergs Mattsson Media
har bytt namn till
The Brand Studio STHLM.

Välkommen till www.thebrandstudio.se 

Det finns bara ett original.

logodesign, logotyp, företagslogotyp, grafisk formgivning, medaljer, pins, reklamgodis, egen design

travmasens travservice logotyp, grafisk design

Din logotyp hjälper dig att synas och bli igenkänd.

En logotyp är hjärtat i er synlighet - företagets ansikte utåt, dina kunder ska alltså se den flera gånger och därför måste det vara en välarbetad produkt. Den måste också vara enkel att applicera till olika användningsområden. De logotyper som vi levererar är anpassade för både web och tryck för att det ska vara praktiskt och enkelt för dig. Vi hjälper dig att ta fram en unik logotyp för din verksamhet – en bra investering som du kommer ha stor användning och glädje av!


Grafisk manual, Lima BesparingsskogÄven små företag behöver en tydlig grafisk profil

Det är viktigt att visa sitt varumärke så konsekvent som möjligt för att skapa igenkänning. För att vara tydlig med hur ett varumärke publiceras använder man sig då av en grafisk manual för att underlätta arbetet med marknadsföringen. Vi tar fram grafiska manualer anpassade efter behov och bransch.

Förtydliga ditt buskap med en illustration

Det händer inte allt för sällan att våra kunder har önskemål om illustrationer. Ibland kopplat till varumärket som t ex grafiska element och ibland för vissa särskilda ändamål. En illustration hjälper till att förtydlig ett budskap och kan vara allt från en liten detalj till ett riktigt konstverk. Vi gör även illustrationer och skisser på produkter och förpackningar. 


SälenRevyn - original, formgivning, annonsproduktion

Vi producerar annonser för SälenRevyn


Sälenrevyn,
 Sälenfjällens informationstidning, som vänder sig till de 900 000 genuina läsarna i Sälen. Trycks i tre olika utgåvor och distribueras i hela Sälen, från Kläppen till Stöten. Veckobilagan trycks varje vecka med kommande veckas aktiviteter, artister, tävlingar, erbjudanden och kampanjer i bland annat sportshopar och dagligvarubutiker. I Sälenrevyn annonserar hela fjället med sina dag­ och kvällsaktiviteter tillsammans med cirka 20 externa kunder, till exempel leverantörer och samarbetspartners.


Söker ni en originalare för annonsproduktion?

Kontakta oss!


Vi erbjuder retuschering, redigering och friläggning av bilder för anpassning till diverse digitala medier och trycksaker.


Det är inte alltid man får till det perfekt foto direkt i kameran. Kanske kontrasten blir för låg, färgbalansen fel eller så råkar bakgrunden bli ful och plottrig. Då är det tur att det finns bildredigering! Redigering kanske inte kan förvandla vilket foto som helst till ett mästerverk, men alla foton kan bli bättre!

Vi hjälper dig med allt från att förbättra färger och kontrast till att ta bort smuts, repor och störande föremål i bilden. Det kan också handla om att frilägga motiv, byta ut bakgrunden, konvertera till svartvitt, lägga till en ram eller en snygg effekt. Vi kan även hjälpa dig med fotografering - event, porträtt, produkt- och miljöbilder.

Kontakta oss