VIKTIG INFORMATION!

Garbergs Mattsson Media
har bytt namn till
The Brand Studio STHLM.

Välkommen till www.thebrandstudio.se 

Den lilla byrån med stora kompetensen

Vi ger företag en chans att visa upp sig på ett professionellt sätt utan att det ska behöva kosta skjortan! 

Garbergs Mattsson Media är en liten, personlig reklambyrå med kunden i fokus. För oss är det viktigt att kunden alltid känner sig välkommen och ihågkommen. Och på tal om bli ihågkommen så är det precis det som vi arbetar med. Vårt mål är att de produkter som vi hjälper dig att ta fram ska hjälpa Dina nuvarnade och potentiella kunder att komma ihåg Dig. Vem du är, vad ditt företag gör och vad ni levererar.

Profilkläder, reklambyrå, arbetskläder, profil, giveaways, företagsprylar

Vår affärsidé är att vara en fullservicebyrå inom profil och reklam. Vi riktar oss främst till små och medelstora företag inom alla slags branscher. Vi vänder oss också till större byråer som kan vara i behov av avlastning. 

I nära samarbete med några av Sveriges största profilleverentörer och duktiga tryckerier ser vi till att alltid leverera rätt slags produkt efter kundens olika behov. Du ska fokusera på det du är bra på och därför vill vi ta hand om din marknadsföring. Vi tror att om man har passion för det man jobbar med så märks det defintiivt på slutresulatet, likväl som det är viktigt att ha kul på vägen dit. 

Profilering - för att sticka ut ur mängden

Vår vision är att hjälpa dig som företagare att se bra ut i olika reklamsammanhang. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att arbeta med sin marknadsföring utan en massa tekniskt krångel. Vi tror att genom vår proffsiga hantering kan vi hjälpa dig att bli tydligare mot dina kunder, nya eller befintliga, med vad ni gör och vad Ni har för vision. Vi hjälper dig att utforma reklam för din produkt eller tjänst och ser till så att materialet förmedlar rätt känsla av ditt företags vision och värden. 

Genom att erbjuda personlig service, flexibilitet och kvalitet får vi ett bra och nära samarbete med våra kunder. Vi utgår från din affärsidé, dina förutsättningar och dina mål. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet och kan på så vis hitta helhetslösningar för dig som kund.
Jenny Mattsson


Garbergs-Mattsson Media startade i början av 2014 och vi finns i Nynäshamn men kommer ursprungligen från Västerdalarna. Företaget drivs och ägs av Jenny Mattsson från Lima, som numera gjort som många andra kullor och flyttat till storstan. Hon har trots sin ålder redan lång erfarenhet av reklambranchen och har både varit anställd på och konsultat åt flera av Stockholms större profilreklambyråer. 2015 blev vi nominerade till årets unga företagare i Nynäshamn, vilket vi såklart är väldigt stola över.

Var Du finns i vårt avlånga land spelar ingen roll - vi har kunder från norr till söder i alla möjliga olika branscher. Att jobba med reklam är som att prova på alla branscher på en gång och vi lär sig nya saker varje dag - vilket också ger oss inspiration! Antingen vet du exakt vad du vill ha eller så har du ingen aning - det spelar ingen roll - vi är helt övertygade om att tillsammans kommer vi att få Din organisation att se bättre ut än innan.

Varmt välkommen till oss!

Kontakta oss

Slå oss en signal, skriv ett mail eller skicka ett meddelande 
med hjälp av vårt kontaktformulär så hör vi av oss.

Skicka tunga filer »


Garbergs Mattsson Media

tel. 08 520 200 66
info@garbergsmedia.se

org.nr. 871124-0765

Besöks-/leveransadress: 
Hammarhagsvägen 26
149 45 Nynäshamn
  


 

Hitta hit!

Vi finns i Hammarhagens industriområde i Nynäshamn. För att hitta hit från Stockholm följer du riksvägen 73 tills motorvägen tar slut, där tar du första höger. Efter ca. 500 meter ligger vi på vänster sida, strax innan bron som går över järnvägsrälsen i samma hus som Djurkliniken och gamla Firmatryck.

Välkommen in på ett besök!